RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amok hos legen

Mens legen var opptatt med en annen pasient, buste den rasende og utålmodige mannen inn på kontoret hennes.

Rusmisbrukeren må nå betale en bot for den skremmende episoden.

Den kvinnelige legen var opptatt med en pasient da 25-åringen kom til kontoret hennes, uten å ha time. Han gikk på subutex og trengte flere beroligende tabletter. Men han ble bedt om å vente, noe som irriterte den stressede mannen.

Legen fortalte under rettssaken mot 25-åringen mandag, at han tidligere hadde oppført seg aggressivt på kontoret hennes og hun fryktet at det ville gjenta seg da han hisset seg opp.

- Jeg ble fryktelig redd og det var svært ubehagelig at han kom inn på kontoret mitt mens jeg var opptatt med en annen pasient, forklarte kvinnen fra vitneboksen.

Politiet ble tilkalt til legekontoret og fikk roet ned både legen og pasienten.

Den utålmodige 25-åringen benektet at han hadde ropt og skreket til legen, men muligens vært litt irriterende. Han forsto at legen kunne oppleve opptrinnet som ubehagelig. Retten mente det var hevet over enhver tvil at han hadde krenket legens fred ved å opptre skremmende og plagsomt.

Mannen må nå betale en bot på 3000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere