*Nettavisen* Nyheter.

Amok på Thon-hotel

Økonomistudenter raserte hotell under «Vinterleker».

30.01.08 10:19

Det gikk vilt for seg da økonomistudentener fra Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI i helgen møtte hverandre til økonomiske «vinterleker».

NA24 - din næringslivsvavis

I motsetning til de olympiske vinterlekene som arrangeres hvert fjerde år, har de kommende økonomene et årlig arrangement. Denne gang var stevnet lagt til Thon Hotell i Hallingdal, hvor både deltakerlandsbyen og de sportslige aktivitetene var lagt.

200 evakuert
Det endte slik: Om lag 200 studenter fra de to handelshøyskolene måtte evakueres fra hotellet etter at studenter hadde tømt brannslokningsapparatene i hotellets ganger.

To studenter ble pågrepet av politiet og tatt med til til lensmannskontor, ifølge studentavisen Inside.

Dører knust
Ifølge Dagens Næringsliv var det ikke bare brannalarmen som gikk. Vinduer og dører ble knust og møbler kastet ut av vinduene. Til og med en tv fôr gjennom luften. Ifølge DNs opplysninger ble en av studentene bøtelagt for flere tusen kroner. Boten ble vedtatt på stedet og løst med et kredittkort.

Hotellkongen Olav Thon tar det hele med stor ro.

- Jeg vil sjekke dette opp. Personlig ønsker jeg å se «large» på dette, og kommer nok til å skrive dette av på kontoen for festligheter, sier Thon til DN.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag