RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Islandpaps / Splash News (Islandpaps / Splash News)

Amy skåldet

Sist oppdatert:
Soulartisten brannskadd da hun lagde middag.

(SIDE2): Amy Winehouse (25) var svært uheldig da hun skulle lage mat på den karibiske øya hun for tiden ferierer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I går, mandag, veltet en gryte med kokende vann med pasta over artistens ben. Men Winehouse skal ikke ha gjort noe forsøk på å dekke over brannsårene. Hun tok seg heller en tur på stranda.

- Amys sår ser smertefulle ut, hun burde virkelig dekke dem til eller holde seg i skyggen, sier en ferierende kilde til The Sun.

- Har det fint
Soulestjernens talsperson, Kirk Sommer, påpeker at Winehouse ikke har noen smerter og at hun ikke har dekket til såret fordi det leger bedre på den måten.

- Hun lar bare såret få luft.

Winehouse reiste til den karibiske øyen St. Lucia. i desember i fjor etter en rekke helseproblemer og skandaler gjennom hele 2008. 25-åringen ønsket å komme seg bort etter å blant annet ha vært gjennom rehabilitering og sykehusopphold. Etter å ha tilbrakt noe tid i England, er hun nå tilbake til strandlivet på den karibiske øya.

Aller siste nytt i Amy-verdenen er at hun ønsker å bli mor. Artisten skal være klar for å flytte til St. Lucia hvis det øker sjansene hennes.

LES MER: Nå vil hun adoptere

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere