RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRØBBEL: For Amy passet det ikke å spille inn ny plate nå.
TRØBBEL: For Amy passet det ikke å spille inn ny plate nå. (Stella)

Amys rettssak utsatt

Sist oppdatert:
Amy Winehouse fikk det som hun ville.

(SIDE2): Amy Winehouse slipper å stille i retten i Bergen til fredag, etter at Gulating lagmannsrett har bestemt at saken mot henne, ektemannen og frisøren hennes er utsatt.

Bakgrunn:Amy må møte i retten i Norge

«Rettens formann har besluttet at saken utsettes med nedenforstående begrunnelse: Det er enighet om - og dessuten på det rene - at Blake Fielder-Civil har lovlig forfall da han er varetektsfengslet i England og skal møte i en engelsk domstol fredag førstkommende. Han vil således uansett ikke kunne avgi møte i lagmannsretten under den berammede ankeforhandlingen. Hvorvidt han er lovlig innkalt er det derfor unødvendig å ta stilling til.

Lagmannsretten finner at saken ikke vil bli fullstendig opplyst uten at samtlige av de tre siktede avgir møte, jf. straffeprosessloven § 294. Ettersom Blake Fielder-Civil har lovlig forfall og ikke vil møte, finner lagmannsretten at saken ikke kan opplyses fullstendig og at ankesaken derfor må utsettes for samtlige tre siktede», skriver retten i pressemeldingen.

Dermed fikk Winehouse og advokatene det som de ville, etter at de ba om utsettelse. Årsaken er at Fielder-Civil har sittet fengslet i Londons Pentonville-fengsel siden november, arrestert og mistenkt for å ha forsøkt å stoppe en rettssak der han og en kamerat sto tiltalt for overfall på en bartender.

Les mer:Arrestert for grov vold

Samtidig melder britiske aviser at Amy er enda mer på kjøret nå enn hun var før rehabiliteringen.

Les mer:- Amy tilbake på kjøret

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere