RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Analyserer Vålerenga

Aleksander Olsen går i dybden på Vålerengas prestasjoner.

Se reportasje om analysesjefen her

Selv når spillerne er på feltet og restituerer etter kamp jobbes det i kulissene i Vålerenga. Analysesjef Aleksander Olsen går i dybden på kampen og ser på Vålerengas prestasjoner.

- Jeg prøver å luke ut det som er bra i forhold til måten vi ønsker å spille på og det som vi har store forbedringer i. Der ligger det en del standardiserte variabler som vi ønsker å se nøyere på når vi kommer til videoen, sier Olsen til VIF TV.

Olsen gjennomanalyserer kampene Vålerenga har spilt og ser de opptil flere ganger. Her henter han ut informasjon og statistikk som brukes til å gi tilbakemeldinger til spillerne, både i plenum og individuelt når spillerutviklerne Andrea Loberto og Kaz Sokolowski har spillersamtaler.

I reportasjen på VIF TV forklarer Olsen nærmere hva som er grunnen til at Vålerenga prioriterer kampanalyse og du får se hva som gikk galt da Lokomotiv Moskva tok ledelsen i torsdagens kamp.

Se reportasje om analysesjefen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere