*Nettavisen* Nyheter.

Analytiker vil bli legestudent

Etter 11 år som analytiker i ABG Sundal Collier har analytiker Håkon Lerstad funnet ut hva han skal bli. Nå håper han å bli tatt opp som medisinstudent. Les mer her:

19.05.08 00:13

Håkon Lerstad har vært 11 år i ABG Sundal Collier og har dekket papirsektoren for det anerkjente meglerhuset. Men nå er det nok. Sammen med Ole André Hagen og Ivar Strompdal har den anerkjente analytikeren forlatt meglerhuset for å gjøre noe helt annet.Les om avgangene fra ABG Sundal Collier her:Analytikere slutter

- Vi hører du skal begynne å studere medisin?- Om jeg kommer inn, sier Lerstad til iMarkedet.no.Og han fortsetter:- Til sommeren har jeg jobbet 11 år som finansanalytiker i ABG Sundal Collier, og det har vært en veldig bra tid. Jeg tenker nå at yrkeslivet er langt, og jeg skal jobbe mange år til. Til sommeren blir jeg 35 år og jeg har funnet ut att jeg vil bli lege, sier Lerstad til iMarkedet.no.Han forteller at dersom det går som han håper vil han bli ferdig uteksaminert lege når han er 40 år.Lerstad forteller til iMarkedet.no at han enda ikke har bestemt seg for innen hvilken retning han vil ta innen medisinen.- Det er et langt studium på seks år, med turnustjeneste, så det tar jeg med knusende ro, sier Lerstad til iMarkedet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag