RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Analytikere demper aksjerally

Sist oppdatert:
First Peter Hermanrud tror ikke krig i Irak betyr mye for aksjemarkedet. Det sammen mener strateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier
Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities tror ikke den forestående krigen mot Irak betyr mye for aksjemarkedet, skriver Finansavisen.

- "Relief rally" eller ikke, jeg tror ikke oppgangen vil vedvare. Krig i Irak som en begrunnelse for oppgangen i aksjemarkedet ønsker jeg hadde vært begrunnelsen, men jeg tror det er et sidespor. Jeg kan godt se for meg en børsoppgang med krig, og et børsfall uten krig, sier Hermanrud.

Heller ikke strateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier mener oppgangen, og da særlig på Europa-børsene, bør tillegges for mye betydning.

- Jeg ville ikke lagt for mye i oppgangen vi nå ser. Det er short-selgerne som har snudd samtidig som det er mange penger der ute. For mye kapital er faktisk problemet. For meg ser det ut til at investorene kjøper blindt, sier Strompdal til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere