*Nettavisen* Nyheter.

Analytikere slutter

ABG Sundal Colliers IT-analytiker, Ole André Hagen, slutter etter ni år i meglerhuset. Men han er ikke alene på vei ut døren. Les mer her:

19.05.08 00:13

Før helgen ble det kjent at ABG Sundal Colliers kjente IT-analytiker Ole André Hagen forlater meglerhuset han har vært ansatt i de siste ni årene. Hagen har lenge vært en av de mest kjente IT-analytikerne i det norske markedet.Hagen forteller til iMarkedet.no at han ikke har noe konkrete planer fremover.- Men det er sannsynlig at jeg ender opp innen finans, sier Hagen til iMarkedet.no.Han forteller at avgangen hans ikke er dramatisk.- Det er ikke den helt store dramatikken. Jeg har jobbet der i ni år, og det er sunt å ikke gro helt fast. Men utover det har jeg ikke noe stort behov for å kommentere noe mer, sier Hagen til iMarkedet.no.Ikke alene ut fra ABG

Men Hagen er ikke alene når han nå forlater ABG Sundal Collier. Ifølge Finansavisen har både Norske Skog-analyiker Håkon Lerstad og den profilerte strategen Ivar Strompdal sagt opp sine stillinger i meglerhuset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag