RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Analytikerne kommenterer Fast-tallene

Sist oppdatert:
Analytikerne Thomas Lie i Norse og Morten Sundstø i Alfred Berg er ute med kommentarer etter Fast-tallene. Se hva de mener her
Fast var ute med resultater for første kvartal tirsdag ettermiddag. Selskapet skuffet i forhold til analytikerestimatene til TDN Finans på bunnlinjen, mens topplinjen var bedre enn ventet.

Dette reflekteres også i analytikerkommentarene etter tallene.

- Førsteinntrykket er at omsetningen er imponerende sterk, noe som vitner om økte markedsandeler og et godt marked, sier Thomas Lie i Norse Securities til Finansavisen.

Og han fortsetter:

- Det negative ligger i økte driftskostnader utover det som var ventet, sammen med en noe svekket bruttomargin, sier Lie.

Sundstø mener også at kostnadene til Fast var høyere enn ventet. Han er imidlertid mer bekymret for om kostnadene forblir høye fremover.

- Kostnadene er litt høyere enn ventet, men det aksepterer vi. Spørsmålet er om dette er kostnadsbildet man skal se for seg fremover, sier Morten Sundstø i Alfred Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere