RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Analytikertopp slakter rigg-boomen

Sist oppdatert:
Ole Slorer, som leder Morgan Stanleys oljeserviceanalytikere, kommer med knallharde utfall mot flere nye riggprosjekter i et intervju. Sjekk hva han mener om den nye rigg-boomen
Ole Slorer, leder av oljeserviceanalytikerne i Morgan Stanley, uttaler seg i svært sterke ordelag om den pågående rigg-boomen som herjer i finansmarkedene. I et intervju med Dagens Næringsliv, i forbindelse med at Slorer og teamet han leder er blitt utnevnt til de beste bransjeanalytikerne innen sin bransje i USA, sier han blant annet dette:

- Folk får penger til prosjekter som er helt sinnssyke, sier han til avisen og peker spesifikt på prosjektene Thule Drilling og Easteren Drilling.

- At slike prosjekter i det hele tatt taes seriøst, får meg til å tenke på internettboomen i 1999 og 2000, fortsetter Slorer og mener at de eneste som tjener på denne type prosjekter er tilretteleggerne.

Både Thule Drilling og Eastern Drilling har uttalte børsplaner. Førstnevnte skal heve en senket og ødelagt rigg mens sistnevnte er et prosjekt som meglerhuset First Securities med Olav Fjell i spissen har frontet. Forrige fredag ble det klart at Eastern Drilling ikke klarte å reise de 1,7 milliarder kronene de ba om og emisjonen blir utsatt to uker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere