RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anarchy Online blir enda større

Sist oppdatert:
Funcom kaller sitt Massive Multiplayer Online Role Playing Game ”Anarchy Online” (AO) den største norske kultureksporten siden ”Sofie`s Verden”.

I dag kommer tilleggspakken ”Shadowlands”. I den anledning inviterte selskapet pressen til å ta en titt.

”Shadowlands” gir AO-spillere en helt ny verden å boltre seg i med mer enn 20 spillområder. Handlingen går ut på at en planet, et slags paradis, for lenge siden brøt ut fra Rubi-Ka,. De utstøtte ble igjen, mens heldige individer fikk bli med til det himmelske stedet. Hele tiden har disse prøvd å kalle hjem sine barn, og endelig svarer avkommet. På den nye planeten kan en velge mellom å være på lag med de som har gjort opp for sine gamle synder, eller den rake motsetningen. Uansett hvilken side man eventuelt slår følge med, skal en reise til paradis og ned i underverdenen for å finne svaret på menneskehetens fortid og framtid unnagjøres. Historien er inspirert av ”Den Gudommelige Komedie” og inneholder blant annet flere referanser til bibelen.

Av andre nyheter kan vi nevne bedre grafikk, to nye yrker, flere gjenstander, et forbedret kampsystem og en annen måte å øke karakterene dine sine ferdigheter på. I tillegg til ”Shadowlands” ble vi fortalt litt om Funcom sin status per i dag og deres nye produkter. Selskapet gir inntrykk av å være friskt og raskt, og ”Anarchy Online” innfrir tydeligvis Funcoms forventninger. Mennesker fra 106 land har brukt over 100 millioner timer på spillet, noe som må sies å være et relativt pent tall. Etter den katastrofale lanseringen med over 10 000 serverkrasjer i timen, går ting nå nesten på skinner. Selskapet sine nye produksjoner inkluderer, i tillegg til enda en AO-tilleggspakke og ”Den Lengste Reisen 2”, to MMPORPG-spill. Ett har utgangspunkt i en egen ide, mens det andre henter sin inspirasjon fra en ekstern lisens.

Spray: Spill/Spillsonen vil snart vende tilbake med en anmeldelse av ”Anarchy Online: Shadowlands”.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere