RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler Fast etter Gates-uttalelser

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB Markets mener at uttalelser fra Microsoft-sjef Bill Gates gjør Fast til den foretrukne IT-investeringen på Oslo Børs
Gates uttalte i forrige uke at investeringer i programvare er triggeren for å forbedre effektiviteten i en svak global økonomi.

Gates sa at IT-investeringene kan være mindre, men kundene får mer for pengene. I tillegg peker Gates på at selskaper har sett hvor viktig programvare-applikasjoner er for flere funksjoner i bedriften.

- Vi tror at dette opprettholder Fast som en av våre foretrukne IT-aksjer, skriver DnB Markets i en oppdatering til kundene.

Meglerhuset skriver at det ikke er noen tegn til at IT-forbruket øker, men at selskapene er mer selektive i sine investeringer.

- Med å være teknologisk leder i en foretrukken sektor, gjentar vi vårt positive syn på Fast, som fortjener en klar kjøpsanbefaling og et mål på 10 kroner pr. aksje, skriver DnB Markets.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 10 kroner pr. aksje
Meglerhus: DnB Markets
Dato: 22. mai 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere