RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler hurtig kjøp av Crew

Sist oppdatert:
Analysebyrået Corporate Advice and Research (CAR) anbefaler at man reagerer raskt og kjøper Crew-aksjer, på grunn av gullprisen og fordi selskapet nå skiper ut malm
CAR peker i en oppdatering i dag på at gullprisen i går snudde opp etter et fall på nesten 30 dollar pr. unse.

- Vi har tidligere påpekt at vi forventer en styrking i gullprisen til 450 dollar i år og vi vil heller ikke bli forbauset om prisen når 500 dollar, skriver CAR og viser til svak dollar, fallende gullproduksjon, en tredjedels lavere produksjon enn forbruk, lagre på 1950-nivå og lavt internasjonalt rentenivå.

CARs favoritt i sektoren er Crew.

- Vi har tidligere påpekt at aksjen handles til mellom det halve og en tredjedel av relevante sammenlignbare selskaper. Vi tror en viktig grunn til dette er at selskapet forløpig ikke har bevist at de kan levere produksjon og resultater i henhold til budsjett, skriver CAR.

- En viktig pekepinn på om dette holder får vi når første skipslast med gullmalm er ferdig prosessert. Dette ventes ferdig i løpet av februar. Malmen ble levert 20. januar på Rio Narceas anlegg i Spania. Vi føler oss komfortable med gullinholdet i malmen og anbefaler investorer å posisjonere seg hurtig i aksjen, heter det videre.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 8,50 kroner (nåverdi)
Meglerhus: Corporate Advice and Research
Dato: 28. januar 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere