RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler Komplett

Sist oppdatert:
Meglerhuset Sundvall har tror på omsetningsvekst for e-handelsselskapet Komplett og Eric Sandtrø i 2003. Sundvall anbefaler investorene å kjøpe aksjen på lang sikt
Meglerhuset Sundvall har tror på vekst i markedet for elektronisk handel fremover. Dette har fått meglerhuset til å se nærmere på det norske e-handelsselskapet Komplett. I 2002 utgjorde salget over internett over 70 prosent av omsetningen til Komplett.

- Vi forventer at markedet for online shopping vil fortsette å vise høy vekst i tiden fremover, skriver Sundvall.

Sundvall skriver videre at de venter at ledelsen i Komplett vil dreie stadig mer av omsetningen mot e-handel fremover.

- Vi anser en fortsatt svak økonomi som den største risikoen for utviklingen i salget til Komplett. Lavere IT-investeringer vil følgelig bremse veksten for både e-handel og de andre salgskanalene.

Sundvall tar høyde for risikoen i forbindelse med den svake økonomien og forventer likevel at omsetningsveksten for Komplett i 2003 ender på rundt 25 prosent.

- Utstrakt bruk av postoppkrav reduserer tapspotensialet, og salg via internett medfører minimale markedsføringskostnader. Disse forholdene vil bidra til stabile resultatmarginer fremover, mener Sundvall.

Meglerhuset viser til at Komplett-aksjen prises til en P/E rundt 7,1 på 2003-estimatet, noe som er attraktivt for et selskap med høy vekst.

- Vi mener at nedsiden for aksjen er relativt liten, og anbefaler "Kjøp" på dagens nivå. Kursmålet settes til 115 kroner for 2003, heter det i analysen fra Sundvall.

Anbefaling:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 115 kroner
Meglerhus: Sundvall
Dato: 17. mars 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere