RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler Nera

Sist oppdatert:
Meglerhuset Sundvall anbefaler kjøp av Bjørn Ove Skjeies Nera i en ny analyse
Sundvall-analytikeren Atle S. Hansen skriver i analysen at han venter at omsetningen i år ender på nivå med fjoråret eller noe høyere. I 2004 antar Sundvall at salget tar seg opp i takt med utviklingen innen telekom og IT.

- Restruktureringsprogrammet og de lønnsomhetsforbedrende tiltakene vil føre til positive marginer innen de enkelte divisjoner. Selskapets mål om å gjenvinner lønnsomhet i løpet av 2003 vil med stor sannsynlighet nås, heter det i meldingen.

Sundvall mener at den siste tids kursutvikling har ført til at Nera-aksjen er svært lavt priset, både historisk og i forhold til sammenliknbare aksjer.

- Vi tror Nera vil vise positive resultater i løpet av andre halvår av 2003 noe om vil trigge aksjekursen. Vår anbefaling er å akkumulere aksjen og setter kursmålet til 12 kroner på seks måneders sikt, heter det i analysen.

Hansen skriver videre at han mener at markedene for Neras produkter sannsynligvis bedre seg betraktelig i 2004, og potensialet for Nera-aksjen er derfor betydelig.

- Vi anbefaler derfor den langsiktige investor å kjøpe Nera-aksjen, skriver Sundvalls Hansen.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 12 kroner
Meglerhus: Sundvall
Dato: 3. juni 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere