RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anbefaler salg av Norske Skog

Sist oppdatert:
I forkant av Norske Skogs kvartalrapport neste uke, anbefaler fem av ni analytikere salg av aksjen. Les mer her
Neste uke legger Norske Skog frem sine resultater for andre kvartal 2005, og markedet tror ikke papirgiganten vil klare å innfri markedets forventninger. TDN Finans har tatt en prat med ni analytikere, hvorav fem av dem har salgsanbefaling på selskapet.

Estimater TDN Finans har hentet inn fra 13 norske og utenlandske meglerhus vises at det ventes et driftsresultat på 280 millioner kroner for andre kvartal 2005. Driftsresultatet i samme kvartal 2004 var på 201 millioner kroner.

Hvis estimatene innhentet før fremleggelsen av resultatene i første kvartal 2005 sammenlignes med dem som er innhentet før enste ukes fremleggelse, er konsensusestimatet for Norske Skog nedjustert med 25 prosent til 1,407 millioner kroner, melder TDN Finans.

Estimatene for 2006 er nedjustert med 20 prosent til 2.109 millioner kroner. To av ni analytikere har kjøpsanbefaling på aksjen. To har hold\nøytral anbefaling, mens 5 mener du bør selge deg ut av selskapet før tallene neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere