Gå til sidens hovedinnhold

Anders Holch Povlsen og kona Anne med hilsen: «Tapet av våre elskede barn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegripelig»

Navnene til milliardærparets avdøde barn er nå kjent.

Anders Holch Povlsen, Danmarks rikeste mann, og kona Anne Holch Povlsen mistet tre av sine fem barn under terroren i Sri Lanka.

Alma, Agnes og Alfred døde i terrorhandlingene. Navnene ble kjent under en markering i Brande i Danmark torsdag kveld, skriver avisen Herning Folkeblad.

Leste hilsen

Under markeringen der det ble utdelt fakler og sunget sanger. Prest Arne Holst-Larsen leste også opp en hilsen fra ekteparet Holch Povlsen.

«Vi sender dere de kjærligste hilsener, kjærligste tanker og er dypt takknemlige over all den hjertevarme vi har mottatt de seneste dagene. Tapet av våre elskede barn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegripelig.

«Med alle de gode menneskene vi har rundt oss, nære venner, dyktige kollegaer og vår kjærlige familie vil vi sammen komme oss gjennom dette. Vi setter umåtelig stor pris på medmenneskeligheten som også vises i Brande i kveld - ikke bare overfor vår familie og barn, men overfor alle ofrene for de grusomme handlingene på Sri Lanka.

Anders & Anne»

Nedjusterer tallet på døde og sårede

Myndighetene på Sri Lanka nedjusterer tallet på drepte etter terrorangrepene i påsken fra 359 til «om lag 253». Også tallet på sårede er kraftig nedjustert.

Det opprinnelige tallet på 359 drepte skyldtes en regnefeil, opplyser det srilankiske helsedepartementet torsdag.

Les også

Sky News: - Navngir antatt selvmordsbomber på Sri Lanka

Sri Lankas helsedirektør Anil Jayasinghe sier at tallet nå er om lag 253, men at det eksakte antallet ikke kan fastlås på grunn av de omfattende skadene som flere av de drepte har.

Jayasinghe legger til at også tallet på sårede er nedjustert fra opprinnelig 485 til 149.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken