Anders Holch Povlsen takker for omsorgen etter å ha mistet tre barn

BEGRAVELSE: Danmarks rikeste mann, Anders Holch Povlsen, og kona Anna mistet tre barn i Sri Lanka-terroren.

BEGRAVELSE: Danmarks rikeste mann, Anders Holch Povlsen, og kona Anna mistet tre barn i Sri Lanka-terroren. Foto: (Ritzau Scanpix)

Milliardærparet Anders Holch Povlsen og kona Anne takker alle som har støttet dem etter at tre av deres barn ble drept i Sri Lanka-terroren.

11.05.19 21:29

I en annonse som ble publisert i lokalavisen Århus Stiftstidende søndag, takker paret alle som har sendt varme tanker og vist medfølelse i den tunge perioden, skriver danske B.T.

- Vi vil gjerne uttrykke vårtes dypfølte takknemlighet for den hjertevarme, omsorg og støtte, vi har mottatt etter tapet av våres tre elskede barn, Alma, Agnes og Alfred. Vi er dypt beveget over de mange betenksomme og kjærlige kondolanser, varme tanker, tegninger og omsorgsfulle hilsener, som har blitt sendt til oss fra nært og fjernt.

- Det rører oss dypt og gir oss styrke, som vil hjelpe oss fremover, er noe av det som står i annonsen som ble publisert i Århus Stiftstidende.

I april mistet over 250 personer livet i flere terrorangrep på kirker og hoteller i Sri Lanka. Danmarks rikeste mann, Anders Holch Povlsen og kona Anna var i landet på ferie, og mistet tre av sine fire barn i selvmordsangrepene.

MISTET FLERE BARN: Den danske milliardæren Anders Holch Povlsen mistet tre av sine barn i angrepene, bekrefter den Povlsen-eide klesgiganten Bestseller. Han var på ferie på Sri Lanka sammen med kona Anne og deres fire barn da angrepet skjedde. Foto: Olufson Jonas (AP)

Takket de oppmøtte

Begravelsen til de tre barna ble holdt lørdag, og det var veldig mange som møtte opp. Det satte familien Holch Povlsen stor pris på, skriver B.T.

Blant gjestene i begravelsen fant man den danske kronprinsfamilien og landets statsminister Lars Løkke Rasmussen.

De tre kistene i begravelsen var pyntet med blomster, og ble båret ut til tre ventende likbiler. En av kistene var også pyntet med ballonger. Den eneste gjenlevende datteren Astrid klipte snoren, slik at ballongene steg til værs.

Vil ære de avdøde barnas minne

I annonsen uttrykker Holch Povlsen-paret at de to sammen med datteren Astrid, skal ære minnet til de tre døde barna, Alma, Agnes og Alfred.

De sender også tanker og kondolanser til alle familier som ble rammet av Sri Lanka-terroren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.