*Nettavisen* Nyheter.

Andrelaget tapte mot Drøbak/Frogn

SEIERSTEN STADION (vif.no) Vålerengas rekruttlag tapte 4-1 mot Drøbak/Frogn lørdag ettermiddag. Dennis Obeng scoret andrelagets mål i en kamp der Vålerenga var bedre offensivt enn defensivt.

26.06.06 23:28

Nok en gang ble det en tung start for unge VIF-rekrutter. I løpet av fem minutter scoret hjemmelagets Geir Granum to ganger og Vålerenga lå to mål under før 17 minutter var spilt.

Etter scoringene kjempet juniorene seg høyere på banen og kom til flere avslutninger. Mohammed Fellah fant blant annet Dan Fellus foran mål et par ganger uten tellende resultat. I stedet scoret effektive Drøbak/Frogn sitt tredje mål like før pause. Nok en gang var Geir Granum sist på ballen.

Klikk på bildet for å forstørre.

– Vi møter et godt lag i dag, men slipper inn litt for enkle mål. Mens vi misser våre muligheter, er Drøbak/Frogn dyktige og effektive foran mål. Måten vi blir straffet på i dag viser forskjellen på junior- og seniorfotball, sier Vålerengatrener Glenn Rostad til vif.no.

Obeng reduserte
I andreomgang kom Vålerenga på banen for å jage et tidlig mål, mens hjemmelaget virket å være godt fornøyd med sin ledelse. Og det startet bra for de hvitkledde. Etter seks minutter viste juniorlagets toppscorer at han er i stand til å score mål også på seniornivå. Dennis Obeng dro av en forsvarer på seksten meter og satt ballen sikkert i mål alene med keeper.

Vålerenga forsøkte å knappe ytterligere inn på hjemmelagets ledelse, uten å lykkes. Fem minutter før slutt fastsatte midtbanespilleren Petter Hermstad sluttresultatet til 4-1.

– Det var tungt å få det tredje målet mot oss rett før pause, derfor er måten gutta gjennomfører andreomgang på imponerende. Vi leverer en innsats som vi kan være stolt av og står på helt ut. Offensivt gjør vi en del bra selv om vi ikke skaper de helt store sjansene. Vi er bra frem til det siste trekket, forteller Vålerengatreneren.

Positive prestasjoner
– Spille- og prestasjonsmessig er det mye positivt å ta med seg herfra. Resultatet er vi selvfølgelig ikke fornøyd med. Fire baklengs er ikke bra, men Drøbak/Frogn er gode offensivt og scorer ofte mange mål.

Selv om juniorene måtte nøye seg med ett mål i Drøbak, var det gode tendenser offensivt.

– De seks offensive spillerne leverer mye bra i dag og er på hugget hele veien. Vi gjør mye bra med ballen når vi er i angrep. Defensivt sliter vi mer og gjør det litt for enkelt for hjemmelaget ved noen av scoringene, sier Rostad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stor slitasje
Det har vært en hektisk vår for U-gruppa med stor belastning på spillergruppa. Det blir lite tid til restitusjon og mange sliter med skader.

– Nå er det veldig stor slitasje på juniorgutta våre. Vi trenger hjelp fra A-laget til neste kamp. Det er flere spillere på banen i dag som såvidt holder hjulene i gang. De er ikke i stand til å trene mellom kampene. Det kan ikke fortsette slik, avslutter Rostad.

10. serierunde, 2. divisjon avdeling 1
Drøbak/Frogn – Vålerenga II 4-1 (3-0)

Seiersten stadion – 393 tilskuere

Mål: 1-0 Geir Granum (11), 2-0 Geir Granum (17), 3-0 Geir Granum (41), 3-1 Dennis Obeng (51), 4-1 Petter Hermstad (84)

Gule kort Vålerenga: Kristoffer Thuen (12), John Terje Hansen (54), Robin Vikskjold (71), Jørgen Horn (81)

Vålerengas lag: Robin Vikskjold – Christian Svendby, Jørgen Horn, Kristoffer Thuen (John Terje Hansen fra 45), Joakim Bekken – Mustafa Achrifi, Adnan Haidar (Harmeet Singh fra 58), Steinar Strømnes, Mohammed Fellah – Dennis Obeng, Dan Fellus

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag