RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen og Sokolowski til Danmark

Vålerenga-trenerne deltar på UEFA Prolisenskurs.

Det er i år 14 norske topptrenere som er plukket ut til å delta på NFFs UEFA Prolisenskurs. Neste samling finner sted 11.-16.juni i Danmark, i forbindelse med EM-sluttspill for U21-menn. Det spesielle med denne samlingen er at den foregår i regi av UEFA, og sammen med deltakere fra Sverige, Danmark og Finland.

- Dette er et ledd i UEFAs tøffe satsing på trenerutdanning. I likhet med NFF, satser UEFA hardt på kompetanseheving blant fotballtrenere. Det blir sett på som et viktig virkemiddel for å heve standarden på europeisk fotball, sier Dag Riisnæs, ansvarlig for topptrenerutdanning i NFF til fotball.no.

- Med denne samlinga får vi internasjonale referanser gjennom kampobservasjon, foredragsholdere på topp internasjonalt nivå, demoøkter og gode fotballdiskusjoner på tvers av nasjoner. Internasjonale impulser er viktig for våre topptrenere.

De norske deltakerne er:
- Otto Ulseth
- Stig-Inge Bjørnebye
- Gunnar Halle
- Tom Freddy Aune
- Trond Amundsen
- Jostein Grindhaug
- Petter Belsvik
- Erland Johnsen
- Trond Henriksen
- Agnar Christensen
- Kaz Sokolowski
- Martin Andresen
- Thomas Berntsen
- Petter Myhre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere