*Nettavisen* Nyheter.

Andresen om Stabæk-kampen

- Vi får det tøft når vi igjen får en mann utvist, sier Vålerenga-manager Martin Andresen etter tapet mot Stabæk.

24.06.12 21:00

Se intervjuet med Andresen her

Etter en drøy halvtime i kampen mot Stabæk ble Andreas Nordvik utvist for felling som bakerste mann, og Stabæk vant til slutt 2-1 på Ullevaal stadion.

- Det er vanskelig å vinne når man har en mann mindre enn motstanderen. Det fikk vi erfare for fire dager siden mot Sandefjord og i store deler av kampen i dag, sier Andresen til VIF TV etter kampen.

- Utvisningen så helt grei ut fra mitt ståsted så det var ikke dommerens skyld.

Vålerenga la om til tre i forsvar etter pause i håp om å kunne få et resultat selv med en mann mindre.

- De spiller med to spisser og sånn sett skal det holde med tre stykker bak og en 3-5-1, men de fikk en scoring på en dødball også blir vi jagende. Da blir kampbildet annerledes og vi fikk scoringen litt for sent, sier Andresen.

Andresen opplevde et stort trykk rundt egen person og trykket rundt klubben var også stort etter cuptapet mot Sandefjord onsdag.

- Det er stort trykk rundt Vålerenga og når vi har dårlige resultater og ligger langt nede er det mange som bryr seg om klubben. Det er vi klar over og må forholde oss til. Så må vi gjøre det vi kan få gjort noe med, å trene og utvikle oss og gjøre så godt vi kan i kampen på mandag, sier Andresen.

Se intervjuet med Andresen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.