*Nettavisen* Nyheter.

Andy uler mot Cæsar

Foto: Trude Bolme

Andy er en Shetland Sheepdog med sans for tv-såpe. Hver dag stiller han seg opp foran tv-en og uler seg gjennom hele Cæsar-vignetten. Se Andy i aksjon her.

28.01.05 13:36

Dette gjør han hver gang Hotel Cæsar begynner, forteller eier Trude Bolme i Stavanger.

Åtte år gamle Andy har holdt på med ulingen siden Cæsar startet opp i 1998. Han stiller seg opp straks oppsumemringen fra forrige episode begynner. Deretter uler han gjennom hele vignetten, og forlater tv-skjermen så snart musikken er over.

Klikk her for å se Andy i aksjon på web-TV (gratis)

Snikpremiere på fredagens Cæsar (abonnement)

- Ja, han har faktisk holdt på så lenge Hotel Cæsar har holdt på. Hver episode. Så vi synes jo ikke det er så morsomt lenger, sier eier Trude Bolme til TV 2.

Det er først og fremst Hotel Cæsar-vignetten som får Andy til å ta helt av, men han reagerer på opera også.

- Han uler til opera, og spesielt ille er det rundt juletider, når det sendes en del snutter med for eksempel Sissel Kyrkjebø. Når hun synger veldig høyt, begynner ulingen. Men det er først og fremst Hotel Cæsar-vignetten han er helt ekstrem på, sier Bolme.

Om hunden uler fordi han er for eller imot Cæsar-vignetten er usikkert.

- Det er diverse teorier rundt dette. Jeg har spurt oppdretteren, og han sier at det finnes noen høye lyder som hunder ikke liker. Den andre teorien er at Hotel Cæsar fratar hunden eierens oppmerksomhet. Jeg vet ikke. Når vi snakker til Andy, er han veldig oppmerksom og det virker som han forstår hvert ord vi sier. Så kanskje han rett og slett følger med?, sier hun.

Klikk her for å diskutere Hotel Cæsar eller for å chatte med Håvard Bakke (Scott Wallace)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.