RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andy Warhol-inspirert Christina

Den platinablonde 26-åringen jobber for fullt med sitt nye studioalbum.

(BIIPMAG): Popstjernen Christina Aguilera har den siste tiden vært opptatt av mammarollen, men nå forteller hun likevel at et splitternytt studioalbum er på vei, til fansens store glede.

Samlealbum
Før det nye studioalbumet kommer kan fansen glede seg over Aguileras nye samlealbum, kalt «Keeps Getting Better: A Decade of Hits», som kommer i salg fra 11.november. Her finner vi superhiter som «Fighter», «Ain´t No Other Man» og «Dirty».

På albumet finner vi også nye versjoner av sangene «Genie in a Bottle» og «Beautiful», som blir kalt «Genie 2.0» og «You Are What You Are (Beautiful)».

Men det er ikke bare gammelt materiale på samlealbumet: Det er også to nye låter, kalt «Keeps Gettin' Better» og «Dynamite».

Futuristisk inspirasjon
De nye låtene og remixene er produsert av Linda Perry, som også skal produsere det nye studioalbumet:

- Alle de nye låtene og remixene inneholder futuristiske «sounds» og nærmerer seg mer mot dansemusikk. Nå om dagen spiller jeg på dette superhelt-elementet basert på at fansen har vokst opp med meg siden jeg var 17 år gammel og har fortsatt å støtte mine forandringer i løpet av disse årene, forteller Aguilera.

I den nye videoen til «Keeps Gettin' Better» ser vi Aguilera i mange ulike roller og vi får se den futuristiske og fremtidige popstjernen.

Du kan se den ferske og futuristiske videoen på Aguileras MySpace-side.

Les også:
Aguilera blir Catwoman

Hva synes du om Aguileras nye stil? Kommentér nederst i artikkelen.

Nytt studioalbum
Den platinablonde skjønnheten jobber nå med sitt oppfølgeralbum til det forrige albumet «Back to Basics» fra 2006. Christina forteller til Billboard.com at albumet, som foreløpig ikke har fått noen tittel, vil utgis sommeren 2009 og vil for det meste være produsert av Linda Perry:

- På det forrige albumet hadde jeg musikk som var veldig 20-talls, 30-talls og 40-talls og var veldig detaljert og del av en spesifikk sjanger og «sound», forteller Aguilera og legger til:

- Men med det nye albumet vil jeg gå i en helt motsatt retning: en veldig futuristisk, robot-aktig «sound» og datamaskin-aktige vokaler. Jeg eksperimenterer med stemmen min på måter som jeg aldri har gjort før, nesten som en teknisk, datagenerert lyd, som er annerledes for meg. Jeg blir alltid inspirert av nye ting fordi ellers blir jeg bare lei, sier hun.

Det nye albumet skal være veldig pop, ha et høyt tempo og er inspirert av kunstneren Andy Warhol og slutten av 60-tallet. Siden Aguilera ble mamma i januar har hun vært i studio så ofte hun kan for å jobbe med nytt materiale.

Aguilera planlegger også å reise på turné neste år.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere