RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Miami-Dade Jail / Splash News (Miami-Dade Jail / Splash News)

Angrep assistenten til superlimlegen

Brunette Brown kastet en sprøyte på legeassistenten.

(SIDE2:) Nå er Brunetta Brown (30) siktet for overfall, etter at hun angivelig kastet en sprøyte mot Corey Eubanks.

Eubanks er aisstenten til transseksuelle Oneal Ron Morris (30), som er tiltalt for å utføre medisinske inngrep uten legelisens. Morris skal ha injisert blant annet sement og superlim i en annen kvinnes rumpeballer. Amerikaneren har også brukt metoden på seg selv. I mars ble Morris arrestert nok en gang, etter at politiet har funnet flere personer som har latt seg operere hos amerikaneren.

Morris har fått kallenavnet superlimdoktoren for sine metoder. Hun har brukt mineralolje, sement og Fix-A-Flat – som brukes til å tette dekk, når hun utfører operasjoner.

- Beskytter datteren
Brunetta Brown er moren til en av Morris pasienter. Og nylig var hun gjest i et prateprogram i Miami, sammen med assistenten til Morris, Corey Eubanks, og andre pasienter.

Eubanks er også tiltalt for de ekstreme inngrepene, og det gikk hett for seg under showet da de snakket om saken. Browns datter hevder å være ett av ofrene, og Brown ble kraftig provosert under TV-sendingen. Hun skal ha plukket opp en sprøyte, som ble brukt som rekvisitt, og kastet den mot Eubanks. Sprøyten traff øyenbrynet, og ga en mindre skramme, ifølge politiets rapport.

Brown er siktet for sprøytekastingen, skriver SplashNews.

Eubanks hevder sin uskyld i superlimdoktor-saken, og mener hun ikke er en del av praksisen som er utført uten lisens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere