RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep Idol-bussen

Sist oppdatert:
Alejandro Fuentes fikk gjennomgå da en gjeng gikk amok og angrep turnebussen til de omreisende idolene i Narvik.

(SIDE2): Idolene har slått alle rekorder med årets turne, men ikke alle i Narvik er Idol-fans. Det fikk de unge stjernene merke da det i helgen gikk hardt for seg i møte med lokalbefolkningen.

«Ali er homo», ropte lokalbefolkningen i Narvik, mens de prøvde å komme seg inn i turnebussen for å slåss.

Et veldig dumt valg
Etter Idol-konserten i Narvik lørdag, ble Idolbussene parkert foran et av utestedene i byen.

- Et veldig dumt valg, innrømmer presseansvarlig for turneen, Eirik Johansen.

En hissig gjeng
Mens Idolene spiste middag hadde en hissig gjeng samlet seg utenfor bussene. Og da Idolene og resten av crewet returnerte, var ikke folket nådige med sine kommentarer.

- De skrek at Ali er homo og mange andre dumme tilrop, og ville inn i bussen og slåss. Det var en gjeng med lokale harrytasser, forteller Johansen til side2.

Sloss med vakta
Idolenes to vakter sperret veien for den aggressive anti-fansen, og det resulterte i at en begynte å slåss med vakta. Han endte opp med en forslått albue.

Idolene ble trygt fraktet inn på bussen, men Johansen innrømmer at Alejandro Fuentes spesielt fant opptrinnet veldig lite hyggelig.

Les Christians mobilblogg her

Et siste slag
Da bussene omsider fikk kjørt av gårde satte lokalbefolkningen inn sitt siste slag og la ølflasker foran bildekkene. Da sjåførens eneste utvei var å rygge ut traff han uheldigvis et skilt, og knuste dermed bakruta.

Til tross for at deler av lokalbefolkningen var hissige, ble Idolene veldig godt mottatt under selve konserten i Narvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere