RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep postbudet fordi han kjørte for sakte

Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlands-Posten)
Sist oppdatert:
To menn gikk fysisk til angrep på og forfulgte Posten-sjåføren. Årsak: han kjørte for langsomt i en rundkjøring.

Østlands-Posten fikk i løpet av ettermiddagen flere tips om kraftig slåssing mellom tre menn på en busslomme i nærheten av påkjøringen til E18 ved Bommestad.

Informasjonssjef i Posten, Pål Jacobsen, bekrefter overfor avisa at han har fått melding om episoden fra en av sine sjåfører.

- Dette er snakk en innleid sjåfør som kjørte en av bilene til Bring, og vi har ingen grunn til ikke å tro at det han forteller er riktig. Dette er en mann vi kjenner godt, og som vi ikke har noe å utsette på, sier Jacobsen til avisa.

Basketak i veibanen
Det var litt etter klokken ett tirsdag flere passerende meldte om slåsskampen på busslomma ved Bommestad. Slåsskampen skal ifølge vitnene ha vært svært kraftig, og foregikk også ute i veibanen, slik at biler som kom måtte svinge over til den andre siden av veien.

Pål Jacobsen kjente ikke til episoden da ØP ringte tirsdag ettermiddag, men kontaktet avisa igjen etter å ha snakket med lederen i selskapet der sjåføren er ansatt.

- Bakgrunnen for slåssingen skal ha vært at sjåføren av Bring-Bilen kjørte sakte gjennom en rundkjøring i nærheten av busslomma, forteller Pål Jacobsen.

- Mannen kjørte sakte fordi han var redd for å skade varene han hadde med seg, men det likte tydeligvis ikke de som satt i bilen bak, sier han.

Jaget til Sandefjord
Personene i bilen bak postbilen tutet med hornet og ropte mot bilen foran, og Bring-sjåføren valgte å stanse på en busslomme like ved for å snakke med mennene i bilen.

- Bilen bak stanset også, og to personer skal straks ha gått til angrep på sjåføren av postbilen fordi han kjørte så sakte, forteller Jacobsen.

- Bring-sjåføren har fortalt at han ikke selv slåss aktivt, men at han forsøkte å trekke seg unna det som utviklet seg til å bli et voldsomt basketak. Til slutt klarte imidlertid sjåføren å komme seg inn i bilen igjen, og kjørte i retning av Sandefjord, sier han.

De to mennene som angrep sjåføren kastet seg imidlertid også inn i sin bil, og skal ha fulgt etter mot Sandefjord. Hele tiden skal de ha tutet de i hornet, og oppført seg truende. Til slutt skal de ha gitt opp «jakten» og forsvunnet.

Anmelder episoden
- Hva slags personer dette har vært snakk om vet jeg ikke, men heldigvis kom ikke sjåføren av postbilen alvorlig til skade. Han sørget for å levere varene han skulle, og vil anmelde saken onsdag, sier Pål Jacobsen.

Operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold bekreftet overfor Østlands-Posten tirsdag ettermiddag at politiet hadde fått melding om hendelsen, men at de ikke hadde vært på stedet.

Les flere saker fra Østlands-Posten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere