RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrepet av 14 blodigler

Sist oppdatert:
Den største som ville ta Klaus Toppe var 20 centimeter.

Leken med den fjernstyrte båten i badevannet Kvassnesstemma i Knarvik utenfor Bergen ble litt mer dramatisk enn det Klaus Toppe satte pris på.

Han skulle bare uti vannet for å få løs sin fjernstyrte båt. Da han kom opp igjen hadde 14 blodigler sugd seg fast på beina hans.

For da båten hans satte seg fast i noe siv et par meter fra land, vasset han uti for å få den løs. Da han kom opp igjen på land, hadde ikke mindre enn 14 igler sugd seg fast til beina hans.

- Den største var på 20 centimeter og den etterlot seg et solid bitt. Heldigvis hadde jeg starteren til båten min for hånd og gav iglene elektrisk støt så de løsnet, forteller Klaus til Avisa Nordhordland.

Både Klaus og hans to barn liker å bade i Kvassnesstemma og har aldri opplevd eller hørt om at det er igler i vannet. Nå advarer han foreldre mot å la ungene sine bade i vannet i sommer.

- Iglene er ikke noe farlig, men det er svært så ubehagelig, sier Klaus til Nordhordland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere