*Nettavisen* Nyheter.

Angrer på å ha gitt datteren (8) Botox

Foto: (Faksimile abcnews.com)

- Jeg skal søke hjelp, sier Kerry Campbell.

(SIDE2:) Hun er moren som har skapt overskrifter ved å fortelle at hun gir datteren sin på bare 8 år Botox. I tillegg har hun vokset barnets legger.

Campbell har selv injisert stoffet i pannen, leppene og rundt øynene på barnet. Hun har tidligere uttalt at det er helt trygt at den lille jenta får skjønnhetsbehandlingen, og har også påstått at stadig flere mødre gjør det samme.

Skal søke hjelp
Men nå gjør moren helomvending, og sier til The Sun at hun angrer på å ha gitt datteren Botox.

- Jeg har ikke ord for hvor mye jeg angrer. Jeg skal søke hjelp mot min besettelse når det gjelder utseende, slik at jeg kan slutte å føre min usikkerhet over på henne.

I går involverte barnevernet seg i saken, og datteren bor nå hos slektninger. Campbell får ikke se datteren før etterforskningen av henne er ferdig.

- Jeg skal aldri bruke Botox på henne igjen. Jeg følte virkelig at jeg hjalp henne. Men jeg angrer på at jeg gjorde det, og vil gjenforenes med henne og bevise at jeg er en god mor.

Hun påpeker videre at hun nå forstår at det hun har gjort er feil. Moren sier at hun også har glemt bort det som er viktigst, at datteren får lov til å være et barn.

- Hjelper henne
- Hele verden hater meg nå. Men jeg skal kjempe for å få igjen barnet mitt. Jeg blir hatet, men det fortjener jeg.

Campbell skal ha injisert Botox på datteren cirka hver tredje måned.

- Det jeg gjør med henne kommer til å hjelpe henne til å bli en stjerne, har moren tidligere uttalt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.