*Nettavisen* Nyheter.

Angrer sex-rekord

Søndag var det Samuel Aronsson som måtte forlate Big Brother. I løpet av tiden i huset har han rukket å gjøre flere ting han angrer på.

25.04.06 15:54

(SIDE2:) I et intervju med Aftonbladet snakker Samuel om det ville livet i Big Brother, og om hva som nå venter ham.

Flere partnere
Samuel tok søndagens utstemming med stor fatning. Savnet etter den lille datteren som ventet hjemme var stort.

Allerede etter det seks første timene i Big Brother-huset gjorde Samuel seg bemerket. Da hadde han sex med Malin Gudmunsson, og satte dermed ny BB-rekord.

  • Side2 tv-guide følger Big Brother her

Til Aftonbladet forteller Samuel at han angrer på sex med både Malin og Jessica. Om forholdet til Gabriella, hans tredje sex-partner i huset, sier Samuel at han ikke vet hva som vil skje fremover.

«Jeg har hatt det vanskelig, men det føles bedre etter å ha snakket med en psykolog»

Samuel Aronsson

Pappa-ansvar
For en tid tilbake åpnet Samuel seg for de andre Big Brother-deltakerne og fortalte at ekskjæresten er gravid. Hun skal føde hans andre barn i sommer.

- Jeg kommer absolutt til å ta mitt ansvar som pappa. Jeg har hatt det vanskelig på grunn av dette, men det føles bedre etter å ha snakket med en psykolog, sier Samuel til Aftonbladet.

Gale-Jessica
Sans for humor har han i alle fall. Om situasjonen der han sov og fikk godteri puttet opp i rumpa, forteller Samuel at det ikke gjorde ham noen verdens ting.

Samuels gode veninne, viltre Jessica Lindgren, har inngått forlovelse med Robin Persson i huset. Det synes Samuel bare er morsomt og sprøtt, akkurat som Jessica.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag