*Nettavisen* Nyheter.

Angriper «den rasistiske drittsekken» Donald Trump med barn og penger

ANGRIPER TRUMP: Aksjonsgruppen «Deport Racism» slår tilbake mot Donald Trump gjennom en video med barn. Foto: (Deport Racism / Youtube)

En aksjonsgruppe bruker barn og pengegaver for å angripe presidentkandidat Donald Trump.

NEW YORK (Nettavisen): Den 69 år gamle forretningsmannen Donald Trump er blant de ledende kandidatene til å vinne nominasjonen som presidentkandidat for republikanerne ett år før selve presidentvalget.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Trump har vunnet mange amerikaneres hjerter med slagordet «Make America Great Again» og sitt løfte om å bygge en gigantisk mur langs grensen til Mexico.

Da han lanserte sitt kandidatur i juni, omtalte Trump meksikanere som «voldtektsmenn» og beskyldte immigranter fra Mexico for å importere kriminalitet og narkotika til USA.

Nå har en politisk aksjonsgruppe, kjent som en «PAC», blitt opprettet for å ta til motmæle under navnet «Deport Racism» (Deporter rasisme), skriver Vice.com.

Gruppen lover 42.500 kroner (5000 dollar) til alle i salen som avbryter lørdagens «Saturday Night Live»-sending ved å rope enten «deporter rasisme» eller «Trump er en rasist».

- Vi håper at 5000 dollar vil bidra til at folk i studioet får mot nok til å snakke ut og hjelpe oss med å fokusere den nasjonale samtalen over på at vi må deportere rasisme, ikke mennesker, sier Santiago Cejudo, en av organisatorene bak «Deport Racism», ifølge Vice.com.

Aksjonsgruppen har også spilt inn en video hvor amerikanske barn angriper Trump. Et av barnene i videoen kaller Trump en «rasistisk drittsekk».

Se videoen her:


Her er pressekonferansen hvor Donald Trump annonserte sitt kandidatur:Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag