RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aniston avfeier romanse

Sist oppdatert:
Jennifer Aniston har en forklaring på de intime bildene med Vince Vaughn som lekket ut i pressen sist uke.

(SIDE2): Representanter for Jennifer Aniston avviser nå at hun og skuespillerkollegaen har en romanse på gang, melder Ananova.

De to Hollywood-stjernene ble observert mens de klemte og koste mellom opptakene på settet av filmen «The Break Up».

Brad Pitts mye omtalte eks-kone har i det siste ligget lavt for å konsentrere seg om karrieren sin, men er blitt koblet til Vince Vaughn og skuespilleren Vincent Cassell tidligere.

Gode venner
Senest mandag skriver svenske Aftonbladet at «Aniston viser nye kärleken».

- Vince er en god venn av Jennifer, men det er ingen romantikk i luften, sier Stephen Huvane på vegne av Friends-stjernen.

- Jeg tror tabloidene er så ivrige på å koble henne med en ny mann at de trekker gale konklusjoner. Det er ikke noe mer med disse bildene enn at de klemmer. Jennifer klemmer alle hele tiden, sier Huvane.

Brad Pitt og Jennifer Aniston gikk hvert til sitt i januar. Siden den gang har Pitt dyrket forholdet til Angelina Jolie, blant annet ved å leke familiefar på en strand i Kenya.

Spesiell hilsen
For å vise at Brad Pitt er et avsluttet kapittel har Aniston valgt å sende en spesiell hilsen til eks-kjæresten, ifølge Aftonbladet.

Under innspillingen av «The Break Up» bor teamet på Chicago Peninsula Hotel og Jennifer Aniston har sjekket inn under navnet Mrs Smith. Samme navn som Angelina Jolie har i storfilmen «Mr and Mrs Smith» der hun spiller mot nettopp Pitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere