RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aniston får luksuspalass

Sist oppdatert:
Pitt og Anistons skilsmisseforhandlinger er endelig avsluttet. Her er resultatet.

(SIDE2): Omtrent ett år etter at Hollywood-stjernene skilte lag, har Brad og Jennifer satt et endelig punktum for skilsmissen. Ekteskapet varte i fire og et halvt år.

Etter juridiske forhandlinger har de blitt enige i at hun overtar den store villaen de to tidligere delte i Beverly Hills. Huset har en verdi på rundt 190 millioner norske kroner.

Jennifer er ifølge Sunday Mirror strålende fornøyd med resultatet, og feirer boligen i kombinasjon med sin 37-årsdag.

- Endelig er Brad ute av livet hennes, og hun kjenner at et kapittel i livet hennes er avsluttet, forteller en av Anistons venner.

Brad overtar selskap
Pitt lider ingen nød selv om luksusvillaen er i hendene på ekskona. Han har allerede et stort hus i det luksuriøse Malibu, som han innreder sammen med kjæresten Angelina Jolie.

Han kom heller ikke tomhendt fra siklsmisseforhandlingene. Pitt har nå tatt kontrollen over filmselskapet Plan B Productions, med en angivelig verdi på rundt 325 millioner kroner.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere