Aniston like ettertraktet

Hun er ikke lenger gift med Brad Pitt og glansdagene med tv-serien Friends er over. Likevel er Jennifer Aniston en av verdens mest ettertraktede kjendiser, ifølge finansmagasinet Forbes.

15.06.05 14:38

(SIDE2): Brad Pitts tidligere kone er også i år med på Forbes' liste over de mest populære kjendisene i verden, melder Sky News.

Suksess for fruene
På 2004-utgaven av listen var også hennes kollegaer fra Friends, Courteney Cox og Lisa Kudrow, med på listen. Cox og Kudrow har imidlertid ikke blitt tilgodesett med en plass på årets liste.

De har isteden blitt erstattet med nye A-kjendiser fra Hollywood. De desperate fruene Teri Hatcher og Marcia Cross er nykommere på årets liste. Det samme er Hilton, Jessica, Ashlee Simpson og tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen.

Andre som debuterer på listen er Will Ferrell og Dave Chappelle.

Gamlegutta ut av listen
Selv om listen har plass til 100 kjendiser må noen av tungvekterne også se seg utkonkurrert i år. Både Tom Hanks og Jim Carrey er blant de best betalte stjernene i filmbyen, men det er likevel ikke nok til å komme med på årets liste.

- Dersom du er ute av listen, betyr ikke det at du ikke er en stjerne mer, men det kan bety at aksjekursen din har falt litt. Listen er vårt forsøk på å måle ikke bare hvem som får best betalt, men også hvem som får folks oppmerksomhet, sier Forbes-skribent Peter Kafka.

Mye tyder derfor på at også Brad Pitt og hans nye flamme, Angelina Jolie, er med på den endelige listen som offentliggjøres 17. juni.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.