RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anka avslørt som bløffmaker

Foto: Maja Suslin / Scanpix
Anna Anka har sagt at hun kom på andreplass i Fröken Sverige 1993. Det er ikke sant.

(SIDE2:) Anna Anka har klart å hisse på seg både nordmenn og svensker den siste uken. Fredag gjestet hun «Skavlan», hvor hun kom med nye provoserende uttalelser.

LES OGSÅ:
– Jeg er ingen husmor
- Vi er begge sjokkert
- Tykke personer er egoistiske
- Du skal tilfredsstille din mann

Hevder hun skulle vunnet
Anka er mest kjent for å være gift med Paul Anka, men har også påpekt at hun har gjort ting på egenhånd. Blant annet har hun fortalt at hun ble nummer to i Fröken Sverige 1993. Dette er imidlertid ikke sant. Det var nemlig Victoria Silvstedt som fikk andreplassen dette året.

Ifølge Expressen.se har Anka sagt at hun flyttet til USA i 1994, etter finaleplassen i missekonkurransen. Hun har hevdet at hun egentlig kunne ha vunnet konkurransen.

Grunnen til at hun ble nummer to, var at hun allerede hadde deltatt i Miss Hawaiian Tropic samme år. En av dommerne i denne konkurransen var også dommer i Fröken Sverige. Han kjente igjen den blonde kvinnen og sa at hun ikke kunne komme videre på grunn av dette. Hevder altså Anka.

- Hun har ikke vært med i Fröken Sverige
Sannheten er at Anka aldri har deltatt i Fröken Sverige. Det forteller de daværende arrangørene.

- Vi har bilder av alle som har stått på prispallen i Fröken Sverige siden 1990, og hun er ikke med. Da skulle hun ha vært i arkivet. Hun har ikke vært med i Fröken Sverige, sier Carin Karlsson i Veckorevyn, som arrangerte konkurransen, til Aftonbladet.se.

Anka skal imidlertid ha deltatt i Fröken Skåne. Hun kom verken på første-, andre- eller tredjeplass i denne konkurransen heller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere