RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anker momsdom til høyesterett

Sist oppdatert:
P4 tapte ankesaken mot Staten om moms på premier, men gir seg ikke. Nå tar de saken helt til Høyesterett og håper på støtte fra andre kanaler.

Radio Hele Norge ASA vant ikke frem i ankesaken mot Staten om hvorvidt merverdiavgift på premier utdelt i konkurranser som arrangeres i samarbeid med annonsører skal beregnes hos annonsøren eller P4.

Nå har de bestemt seg for å ta saken helt til topps.

- Vi anker inn momsdommen til Høyesterett. Så vidt vi vet praktiserer samtlige aktører at moms på premier føres på sponsoren. Skattemyndighetene mener det skal føres på mediet, sier økonomidirektør Pål Falck-Pedersen om momssaken.

Styret i P4 mener altså saken er av så stor prinsipiell betydning, ikke bare for P4, men for alle kringkastere i Norge. De besluttet å anke saken helt til topps torsdag 23. oktober. Ankefristen er 10. november.

- Vi håper på støtte fra andre medier, sier økonomidirektøren videre.

Kanalen har tatt høyde for at de kan bli avgiftsbelagt med til sammen 1,2 millioner kroner hvis de ikke vinner frem i Høyesterett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere