Anmeldelse: «Assassin's Creed 2: Battle of Forli»

Utvidelsen «The Battle of Forli» klarer ikke å følge opp det suverene hovedspillet.

27.01.10 18:50

Actioneventyret «Assassin’s Creed 2» er, hvis du spør meg, ett av de beste spillene som kom i fjor. Utviklerne hos Ubisoft serverer en spennende historie, nydelige omgivelser, interessante figurer og masse heftig miljønavigering og akrobatikk.

LES OGSÅ: «Assassin's Creed 2» til PC i mars

Utvidelsespakken «The Battle of Forli» skulle egentlig vært hovedspillets tolvte kapittel, men ble ifølge folkene bak kuttet fordi de ikke hadde tid til å gjøre det ferdig. Dessverre kunne pakken med fordel ha blitt liggende i skuffen, den er skikkelig midt på treet.

Fortellingen i «The Battle of Forli» handler om de pengeglade Orsi-brødrenes jakt på det mystiske «Apple of Eden». Utvidelsen byr i alt på seks oppdrag satt i og rundt den lille byen Forli (som også er med i «Assassin’s Creed 2»). Og som navnet hinter om, er fokuset kamp.

2510

Brorparten av de rundt to timene utvidelsen varer går med til å slåss mot diverse fiender. Og selv om kampsystemet i «Assassin’s Creed 2» er godt, sliter spillet når du havner i møljer og det finnes grenser for hvor lenge det er artig å kjempe om gangen.

Resultatet er at «The Battle of Forli» blir litt ensformig og dermed kjedelig. Et annet problem er fortellingen – som en del av hovedspillet hadde den passet fint, men alene blir den tynn og føles tatt ut av sammenhengen.

Likevel, på tross av det har en del svakheter, er «The Battle of Forli» tålelig gøy. Med en prislapp på rundt 30 kroner er det greit påfyll for «Assassin’s Creed 2»-fansen, men absolutt ikke noe «må-ha».

Ubisofts Patrice Desilets snakker om utvidelsene:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag