RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ubisoft)

Anmeldelse: «Assassin's Creed 2: Bonfire of the Vanities»

Sist oppdatert:
«Bonfire of the Vanities» er vel verdt pengene dine.

Noen kommer kanskje til å mene at følgende kommer for kjapt, men i ettertid har jeg innsett at treeren min til «Assassin’s Creed 2: Battle of Forli» var litt snill. Den forrige utvidelsespakken var rett og slett ganske dårlig.

Anmeldelse: «Assassin's Creed 2»

Grei historie

Heldigvis veier «Bonfire of the Vanities» opp, Ubisoft serverer nytt og denne gangen underholdende innhold. Så får det heller være at også denne utvidelsen egentlig skulle vært en del av hovedspillet.

Historien begynner der hvor «Battle of Forli» slapp, og fungerer greit. Fortellingen er spennende nok, men med mindre du har fullversjonen friskt i minne føles den litt tatt ut av sammenheng. Jeg måtte ty til Wikipedia for å finne ut av hvorfor Ezio plutselig er i Firenze og jakter på «Apple of Eden».

Se gjennomgang av «Bonfire of the Vanities»:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Gode oppdrag

Oppdragene er det heldigvis lite å si på, de er jevnt over underholdende og krever at du utnytter de ulike spillmekanikkene. Brorparten går ut på at du skal myrde ulike og godt beskyttede maktpersoner, som oftest uten å bli sett.

Du må utnytte omgivelsene til det fulle, klatre rundt og skjule deg i folkemengder. I hvert fall to av de rundt 10 oppdragene er helt der oppe med det beste fullversjonen har å by på, uten at jeg har planer om å avsløre de.

Litt tynt

Dessverre er det en del av oppdragene som ligner litt vel på hverandre, og ingen byr på noe nytt sammenlignet med de som er i hovedspillet. Ubisoft kunne med fordel ha vært litt tøffere og prøvd seg på mer innovasjon og kreativitet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I «Bonfire of the Vanities» er Ezio tilbake i Firenze.
I «Bonfire of the Vanities» er Ezio tilbake i Firenze.

Et annet minus er at «Bonfire of Vanities», akkurat som «Battle of Forli», er litt tynn. Riktignok varer denne lengre, men det tar likevel ikke mer enn et par timer å spille seg gjennom oppdragene. Og den nye bydelen byr ikke på stort mer enn noen, riktignok flotte, bygg å klatre i.

Et trygt kjøp

Kombinert med teknisk kluss, som at lyden har en uvane for å forsvinne i mellomsekvensene, gjør det så de høyeste terningkastene er utenfor rekkevidde. Likevel, «Bonfire of Vanities» byr på rundt 10 underholdende oppdrag og noen nye bygg å klatre i, og er av den grunn verdt en titt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere