*Nettavisen* Nyheter.

Anmeldelse: «God of War Collection»

Samlepakken «God of War Collection» er vel verdt det litt ekstra bryet det er å skaffe den.

03.02.10 08:02

Actionspillene i «God of War»-serien regnes av mange for å være noe av det beste Playstation 2 hadde å by på. Selv ikke lanseringen av PS3 klarte å overskygge «God of War II», som ble gitt ut nesten to måneder senere.

Like moro

For å markere at treeren snart er her, har Sony laget en samlepakke bestående av oppgraderte utgaver av «God of War» og «God of War II». Begge er like fantastisk artige å spille nå som da, som for eksempel «Half-Life» demonstrerer de at god spilldesign aldri går ut på dato.

Den uten tvil største forskjellen fra Playstation 2-versjonene er grafikken. Sammenlignet med moderne Playstation 3-spill har «God of War Collection» riktignok lite å stille opp med, men spillene ser mye penere ut enn for eksempel originalene blåst opp til HD-oppløsning.

Se gameplay fra «God of War i & II» på PS3:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Bedre grafikk

Alt fra teksturer og til figurer er for det meste mer detaljerte og sylskarpe, grumsete kantutjevning og lignende er historie. Som forventet kjører spillene i silkemyke 60 bildeoppdateringer per sekund, og de utrolige animasjonene er bedre enn mye av det vi får servert i dag.

Sony har også implementert trofeer og de fleste av dem er gode og akkurat passe utfordrende. Med andre ord, hvis du har lett etter grunner til å spille gjennom «God of War» og «God of War 2» på nytt, har du akkurat fått en veldig god en.

Klikk på bildet for å forstørre.

Må bestilles fra USA

Ellers er alt innholdet inntakt, hvis du investerer i «God of War Collection» får du servert et sted mellom 15 og 20 timer med strålende action. Merkelig nok har ikke samlepakken fått noen norsk lanseringsdato, men takket være at PS3-spill er sonefrie fungerer den amerikanske utgaven på europeiske maskiner.

Du kan med andre ord trygt bestille spillet fra amerikanske nettbutikker, antakeligvis til en lavere pris enn her til lands (hvis pakka noensinne blir lansert i Norge).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.