RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmeldelse: «Iron Man»

Sist oppdatert:
Iron Man har blitt spill. Det er lite metall å spore.

Vi håper dette blir aller siste gang vi må skrive følgende: Spill basert på filmer er stort sett for dårlige. Men det er vel lite sannsynlig.

Nok en gang har utviklerne voldtatt en lisens for pengenes skyld, denne gangen med «Iron Man»-spillet.

Skummet gjennom manus

For å starte med de faktabaserte delene først: Spillet er basert på filmen med samme navn og Robert Downey Jr. har gitt stemmen til spillet. Når vi sier basert på filmen mener vi at de muligens har lest manuset en gang og etterpå så har de lagt til litlt der og trukket fra litt her.

Grafikken i spillet er svært varierende. Kuttsekvensene ser ut som noe som kunne kommet fra Xbox (uten 360 bak), mens selve flygrafikken er ganske så bra – til tider.

Lyden er jo god når Robert Downey Jr. prater, men dette virker som om han har tatt opp med en båndopptager på verandaen på landsstedet. Det er flatt og uten innlevelse, sannsynligvis noe som kan skyldes på det elendige skriptet spillet har.

Langt forbi «dødssonen»

Likevel så kan alt slikt selvfølgelig reddes av at spillet i seg selv er bra. Det er det ikke. Først den ene positive lille tingen: Det å fly er morsomt og enkelt nok. Alt annet er forferdelig.

De forskjellige nivåene er mer repetive enn Tetris (som er morsomt, noe dette ikke er ) og til dels elendig designet. Etter noen minutters spill har du faktisk bare lyst til å pælme hele greia ut vinduet.

Hvis du er utrolig opptatt av Marvel og ihuga «Iron Man»-fan kan du muligens finne litt interesse i å få alle de forskjellige draktene til Iron Man, men da skal du være meget stor fan.

Ellers er det nesten ingenting som bør være av interesse her. Det finnes et utall av gode spill der ute, og så dårlig designet spill som dette bør man bare styre langt unna.

26

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere