Anmeldelse: «The Sly Trilogy»

Foto: (Sucker Punch)

«The Sly Trilogy» byr på oppdaterte utgaver av tre strålende PS2-spill.

13.12.10 21:26

Sony skal ha for at de, i hvert fall hittil, både behandler fansen og de gamle klassikerne sine med respekt. Istedenfor å prakke på oss versjoner av PS2-spill hvis eneste nye funksjon er at de virker på PS3, har selskapet gjort seg flid og levert to strålende produkter.

Variert samling

Førstemann ut var «God of War Collection», som inneholder de to første «God of War»-spillene, og nå er «The Sly Trilogy» å finne i hyllene. «Sly»-spillene handler om vaskebjørnen og mestertyven Sly Cooper, de to vennene hans og deres eventyr, og var blant topptitlene til PS2.

Samtlige bød på mye god humor og underholdende historier, god spillbarhet og en strålende grafikk som ser enda flottere ut nå som spillene kjører i høyere oppløsning. En interessant og uvanlig greie er at de tre spillene er ganske ulike, med andre ord er «The Sly Trilogy» en variert samling.

Nye småspill

Det originale «Sly Racoon» er et tradisjonelt 3D-plattformspill med fokus på sniking, «Sly 2: Band of Thieves» har en mer åpen struktur, mens «Sly 3: Honour Among Thieves» gjerne kunne tenkt seg å være alt som finnes. Felles for dem alle er at de er godt laget og du har mange timer med moro i vente, hvert spill varer i mellom 8 og 12 timer.

3972

Selskapet Sanzaru har også lagt til et par nyheter. I tillegg til den allerede nevnte oppgraderte grafikken, kan deler av samlingen spilles i 3D og «The Sly Trilogy» inneholder fire nye småspill som alle benytter seg av mulighetene i Move-kontrollen. Ingen av de to siste nyhetene har noe særlig å si alt i alt, men er artige lell.

Klar anbefaling

Dessverre har ikke utviklerne benyttet anledning til å rette opp i noen av feilene, for eksempel er kameraet i samtlige av «Sly»-spillene tidvis kranglete. Heldigvis spiller det en liten rolle og legger ingen nevneverdig demper på opplevelsen.

Hvis du er ute etter underholdende plattform- og actioneventyrmoro, anbefales «The Sly Trilogy» på det varmeste - her får du nemlig tre strålende spill til prisen av ett. For øvrig, samlingen egner seg like godt for barn som for voksne.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag