*Nettavisen* Nyheter.

Anmeldte marihuana-tyveri

Foto: LUIS ACOSTA (AFP)

Havnet selv bak lås og slå.

22.11.11 15:25

Han hadde mye å svare for, mannen i 20-åra fra Vestre Toten. Et tilfelle av alvorlige trusler, en rekke brudd på veitrafikkloven samt en rekke brudd på legemiddelloven. Straffen ble satt til fengsel i 120 dager og er en samledom med en betinget del av en dom fra januar i år. Det skriver OA.no.

Retten mener saken om trusselen og brudd på legemiddelloven er de alvorligste forhold tiltalte måtte svare for.

Et av tiltalepunktene omhandler at han oppbevarte fire gram marihuana, som ble stjålet fra hans bopel ved et innbrudd. Tiltalte leverte inn anmeldelse av dette! For øvrig inneholdt tiltalen en rekke punkter som omhandler oppbevaring og bruk av narkotiske stoffer.

Tiltalte er tatt for å ha kjørt motorvogn uten gyldig førerkort ved flere tilfeller. Han har aldri hatt førerkort. Ved et par av forholdene endte kjøreturen i at han kjørte inn i andre biler. I mars i år ble han av politiet oppdaget på en uregistrert ATV. De fulgte etter ham med blålys og sirener uten at tiltalte stanset. Det gikk fort blant annet på en gangvei og nær en skole slik at politiet valgte å avslutte jakten. ATV-en er inndratt, og det ble satt sperrefrist på førerkort i seks måneder.

Les flere nyheter fra Oppland Arbeiderblad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.