RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmeldte voldtekt, ble selv fengslet i Dubai

Dubai (NTB): Politiet i Dubai har pågrepet et britisk par, etter at den 23 år gamle kvinne anmeldte en servitør for voldtekt.

London-paret hadde feiret forlovelsen sin på et hotell da kvinnen ble voldtatt på toalettet av en av hotellets servitører, skriver The Sun.

I stedet for å pågripe servitøren, opplevde paret selv å bli arrestert da de gikk til politiet for å anmelde voldtekten. Begrunnelsen de fikk var at de hadde drukket alkohol utenfor et godkjent serveringssted og hatt sex uten å være gift.

Paret ble torsdag kveld løslatt mot kausjon, men fikk passene beslaglagt. Nå risikerer de fengsel i inntil seks år i det strengt islamske landet dersom de blir funnet skyldig i sexanklagen.

23-åringen, som er av pakistansk opprinnelse, innrømmer at hun drakk en del alkohol under feiringen på det luksuriøse Address Hotel i Dubai, og at hun deretter sovnet på dametoalettet.

Servitøren må åpenbart ha fulgt etter henne, og han skal ha voldtatt henne mens hun var mer eller mindre bevisstløs. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere