RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ANNA ANKA: Den svenske Hollywood-fruen kom sent, men godt inn i den offentlige debatten i 2009.
ANNA ANKA: Den svenske Hollywood-fruen kom sent, men godt inn i den offentlige debatten i 2009. Foto: Suslin, Maja (Scanpix)

Anna kan få eget TV-show

- Dere har ikke sett det siste av Anna Anka, sier realitystjernen.

(SIDE2:) I et intervju med svenske Expressen sier Anna Anka (38), som ble kjent i «Hollywoodfruer», at hun gjerne vil gjøre noe på svensk TV. Men det må være noe ordentlig.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Juleprogram
Anna skal lage et juleprogram i seks episoder for Robert Aschberg i desember. Men et eget program er også ønsket for den mye omtalte 38-åringen.

- Det må være et nytt konsept, må det være noe morsomt at folk vil sette pris på og synes er bra. Jeg vil gjerne arbeide i Sverige, men det må noe være kreativt og profesjonelt. Det bør ikke være en haug med tull, men noe hyggelig, understreker hollywoodfruen.

Hun har vært i flere møter med svenske TV-kanaler og er i forhandlinger om et eget program, samt deltagelse i den svenske utgaven av «Skal vi danse». Men Anna bor i USA med sin ektemann Paul Anka, og eventuelle dansetrening må foregå i hjemlandet.

Frittalende
Anna skapte furore da hun på «Skavlan» uttalte at kvinner må tilfredsstille sine menn seksuelt uansett, ellers forsvinner de. Hun har også sagt at hun mener svenske menn med sine pappapermisjoner og bleieskift ikke kan måle seg med amerikanske.

LES HVA HUN SA TIL FREDRIK SKAVLAN: - Vi er begge sjokkert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere