RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anne-Kat: - Lykke til, Ari

Sist oppdatert:
Anne-Kat. Hærland visste ikke at det er paralleller til hennes og Ari Behns forhold i hans nye roman.

Den populære stand up-komikeren har bare én kommentar til det.

- Først og fremst vil jeg si lykke til med boksalget. Dessuten har jeg gjennomgående respekt for menn som forsøker å tjene sine egne penger, sier hun via sin manager Grethe Laila Fjeldberg.

LES OGSÅ: Aris oppgjør med fortiden

Mediefiguren Ari
Ari Behn sier i et intervju med NRK Bokprogrammet at han følte at det til slutt eksisterte en figur i det offentlige rom som ble kalt Ari Behn og som han ikke hadde kontroll på.

Da han skulle skrive sin nyeste roman «Entusiasme og raseri», ble nøkkelen å gå tilbake til utgangspunktet – til den gangen han brakdebuterte med novellesamlingen «Trist som faen» og ble kastet ut i en medievirkelighet han selv var med på å spille på, men som tok litt av etter hvert.

Han understreker at det er der det biografiske stanser og fiksjonen tar over. «Entusiasme og raseri» bygger på historier du kanskje har hørt eller tror du har hørt. I Bokprogrammet sier Behn at figuren Ari Behns liv tok mange veier.

SE BOKKLUBBENES VIDEOINTERVJU MED ARI

I den perioden ble det også sagt at han hadde et nært forhold til Anne-Kat. Hærland, noe stand up-kvinnen har utnyttet i flere av sine sketsjer og tekster.

Spøkte om Behn
- Hva Anne Kat måtte mene og syne, vet jeg ikke, sier han til kveldens bokprogram på NRK1. Det var til TV 2 at Hærland i sin tid sa at hun ikke kjente Ari Behn så godt som folk trodde, hun hadde bare ligget med ham.

Til VG senere sa hun at det var en spøk.

- Hva er det verste du har lest om deg selv? Spurte avisen.

- At jeg har ligget med Ari Behn. Det er det verste jeg har lest. Jeg har jo ikke gjort det engang. Jeg har sett ham naken, det skal jeg innrømme. Men jeg har ikke ligget med ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere