RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Falch/Scanpix

Anne Kat. gjorde rent bord

Sist oppdatert:
Anne Kat. var nominert til to komipriser - og tok begge.

BILDESPESIAL:Kjendiser på humorfest

(SIDE2): NRKs publikumsyndling og munnrappe frekkas, Anne Kat. Hærland, hentet hjem både pris som Beste stand-uper og mottok pris på vegne av seermagnet Nytt på Nytt.

- Denne prisen går til alle tatere der ute, fleipet Anne Kat. Hærland.

Nytt på Nytt fortsetter å sope med seg priser. Lørdag kunne de føye til nok en statuett på hylla. Da mottok programmet prisen for årets beste forestilling på film eller TV.

Mobbet Otto og Robert
Knut Nærum syntes det bar på sin plass å mobbe konkurrentene.

- Mulig vi er blitt litt blaserte, men vi har jo fått sånne før. Men det er fabelaktig å se Otto (Jespersen) og Robert (Stoltenberg) tape, humret moromannen.

Hedret Dizzie-gutta
Den årlige hedersprisen gikk til gamlegutta i Dizzie Tunes. Gruppa fikk blant annet prisen for sine 40 år som revy- og showartister.

- Tusen takk! Jeg hadde aldri trodd at vi fem skulle stå sammen på scenen igjen, så ikke ta det som et comeback - for guds skyld! flirte Yngvar Numme.

Dizzie har hatt over 6000 forestillinger gjennom årenes løp.

Komiprisen ble delt ut på komiteatret Latter lørdag kveld, og sendt direkte på NRK1. Prisutdelingen sendes i reprise på NRK2 søndag kl. 16.40

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere