RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anne Kats fyllekjøring til Kringkastingsrådet

Sist oppdatert:
Kringkastingsrådet vil be NRK-sjef John G. Bernander svare for hvorfor TV programmet "Nytt på nytt" fleipet med Anne-Kat. Hærlands promillekjøring.

Leder av Kringkastingsrådet, Kjellbjørg Lunde, sier til VG at hun reagerer på at det ble fleipet med Anne Kat. Hærlands fyllekjøring i fredagens "Nytt på Nytt" på NRK.

Mandag vil hun be kringkastingssjef John G. Bernander om en redegjørelse i saken, og hun sier hun er spent på NRK-ledelsens begrunnelse. Bernander sier til avisen at han ikke har vært involvert i beslutningen om innholdet i programmet eller om det burde sendes.

– Å la fyllekjøringen bli et hovedpoeng i programmet, var ikke den klokeste avgjørelsen de har tatt, sier Lunde til avisen og peker på at Hærland har gjort seg skyldig i brudd på straffeloven.

Hærland ble tatt for promillekjøring i en rutinemessig promillekontroll i Oslo tirsdag morgen i uken som gikk.

Kringkastingsrådets leder sier at fredagens utgave av "Nytt på nytt" vil bli en av sakene på Kringkastingsrådets møte den 11. desember, melder NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere