RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annenhver kvinne er utro

Sist oppdatert:
Dagens moderne samfunn åpner for flere muligheter til å være utro. Mange benytter seg av dette.

(SIDE2): I en ny engelsk undersøkelse der 1.200 kvinner deltok svarte halvparten at de hadde vært utro, skriver Sunday Express ifølge Expressen.

Ifølge undersøkelsen er det kvinner som ikke er fornøyde med sine nåværende forhold og kvinner som har et liberalt syn på ekteskap, kjærlighet og sex som er utro, skriver avisen.

Eldre kvinner
Undersøkelsen viste at 43 prosent av kvinnene som hadde vært utro var mellom 50 og 65 år, mens 37 prosent var mellom 30 og 50 år.

- Det som er interessant er at for første gang avslører eldre kvinner at de har andre kjærlighetsrelasjoner. De fleste er gift eller har vært lenge i et forhold, sier ekspert på familierelasjoner, Paula Hall, til Sunday Express.

Hall tror at det er endringer i samfunnet som er årsaken til at stadig flere kvinner er utro. Kvinner jobber, treffer flere mennesker og bruker Internett, dermed har de akkurat som menn flere muligheter.

- Menn har alltid hatt unnskyldninger for å være utro. Men når kvinner har vært utro ble de sett ned på av samfunnet, spesielt dersom det resulterte i at familien ble oppløst. Men i dag dømmes de ikke like hardt, sier Hall.

Vil være utro med Jude
Om du ønsker å beholde dama di, bør du holde henne unna Jude Law. Han er nemlig mannen flest kvinner kunne tenke seg å være utro med.

Se dine konkurrenter her

Kvinner over 35 mest utro
To av tre har vært utro. Er du sammen med en kvinne over 35 år og dere har vært kjærester i ti år eller mer? Da er du i fare for å bli bedratt.

Les mer

Slik avslører du utroskap
Er mannen din utro? Her er fem tips som avslører utro ektemenn, og den vanligste fellen for utro kvinner.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere