RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebløff fra TV 2

Sist oppdatert:
I TV 2-annonsen for ”Timothy Dahle” står det at det er direkteshow. Men sannheten er en annen. Under premieren var Espen Eckbo et helt annet sted.

"Tonight med Timothy Dahle – På TV 2 direkte fra Oslo i kveld kl. 21.50" skriver TV 2 i annonsens for programmet. I går var det premiere på det nye moroshowet til Espen Eckbo og Henrik Elvestad.

Mens premieren på programmet til Eckbo fant sted, var Espen Eckbo et helt annet sted. Han var nemlig på kåringen av Gullmikrofonen, reklamebransjens radioreklame-treff. Eckbo satt i juryen og var en av dem som hadde kåret sin makker, Henrik Elvestad, til årets radioreklame-skuespiller.

- Programmet går ikke direkte, bekrefter TV 2s informasjonssjef, Geir Mikalsen, til Dagbladet. Han ser ikke det helt store problemet med annonseteksten.

- Jeg tror seerne selv vil forstå at det ikke er direktesending. Det er en TV-serie som er laget på forhånd, men den er laget som om den var et direktesendt talkshow. Personene som er avbildet i annonsen er også bare rollefigurer. For oss er dette en ren gimmick, sier Mikalsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere