RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
REDDET: Denne russiske gjeterhunden er reddet fra den tiltalte kvinnens kennel, og bor nå hos nye eiere som passer godt på den.
REDDET: Denne russiske gjeterhunden er reddet fra den tiltalte kvinnens kennel, og bor nå hos nye eiere som passer godt på den. Foto: PRIVAT (PRIVAT)

Annonsen på finn.no fjernet

Sist oppdatert:
Kvinnen som er tiltalt for brudd på dyrevernloven solgte valper for en oppdretter i Tyskland. Nå er annonsen fjernet.

GÅ RETT TIL DYRESIDEN

De tyske oppdretterne har tatt kontakt med Dittdyr etter at saken om den tiltalte kvinnens hundesalg kom ut. De hevder den norske kvinnen kontaktet dem med tilbud om annonsering i Norge, og at de ikke kjenner hverandre.

I tiltalen mot kvinnen står det blant annet at hun kastet en valp i veggen slik at den døde. Kvinnen er også tiltalt for å ha avlivet en hund ved flere skudd i pannen og kjeven, ingen av skuddene traff hundens hjerne. Hun skal ha avlivet en 3 måneder gammel valp med slag og/eller spark og/eller kvelning.

Oppdretterne i Tyskland var ikke klar over tiltalen i Norge, og er sjokkert over forholdene som Mattilsynet avdekket på den tiltalte kvinnens kennel.

Annonsen er nå fjernet fra finn.no, og oppdretteren ønsker ikke å selge valper til Norge via den tiltale kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere