*Nettavisen* Nyheter.

Annonserer gratis «FIFA»-spill

Foto: (EA)

«FIFA Online» er gratisalternativet for deg med en normalt god PC og bredbåndslinje.

01.02.10 11:22

Electronic Arts har annonsert en gratis nettversjon av sitt populære fotballspill, kalt «FIFA Online». Spillerne selv skal hjelpe EA med å utvikle spillet gjennom en lukket betatest.

– Spillerne vil bestemme de viktigste egenskapene, og til slutt håper vi å levere et spill for fans som er ute etter et raskt spill hjemme eller på jobb, sier sjefsprodusent Kaz Makita i en kommentar.

Ifølge Makita er det mange som ønsker seg et fotballspill, men som ikke har tid til, eller av andre grunner ikke kan spille et fullverdig konsollspill. «FIFA Online» skal være alternativet for denne gruppen.

EA inviterer «FIFA»-fansen til å delta i testingen av spillet fra 3. februar 2010. Du kan registrere deg på nettsiden FIFA-online.easports.com.

«FIFA Online» bli lansert i ulike faser. Den engelskspråklige versjonen slippes i juni 2010. Andre versjoner av spillet skal så lanseres i andre deler av Europa og USA i løpet av de påfølgende 12 til 24 månedene. Spillet skal tilby 30 offisielle ligaer, 500 klubber over 15.000 spillere.

Se bildene fra «FIFA Online»:

2811

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.